Sponsorer

Friskolen og Kultur- og Idrætscentret er meget taknemmelig for alle de sponsorater, der er kommet indtil nu.

De har bl.a. bevirket, at vi har været i stand til at købe hele bygningen, som nu ejes af Kultur- og Idrætscentret for Hundelev & Omegn, at vi er kommet godt i gang, og at økonomien ser fornuftig ud.

Friskolen og Kultur- og Idrætscentret er stadigvæk taknemmelige for store som små sponsorater i alle mulige sammenhænge, så hvis du/I er interesseret: Kontakt Claus Larsen, Støtteforeningen, eller indbetal på kontonr.: 9070 162 48 64 545.

På forhånd mange tak.

Hundelev Fælled

Sdr. Harritslev  BIF

Rubjerg Knude Løbet

Der udover er der rigtig mange private, der har givet både pengebeløb, materialer og nyttige ting til opstart af skolen og Kultur- og Idrætscentret.

Scroll til toppen