Samarbejde med lokalområdet og andre friskoler

Skallerup Friskole har inviteret til et samarbejde om undervisningen og lærerkræfterne, fx hvis der er få elever på et enkelt hold, eller når en af skolerne mangler en kompetent lærer eller egnede lokaler (eksempelvis i forbindelse med fysik og matematik for den ældste gruppe).

Der kan desuden arrangeres fælles aktivitetsdage på tværs af skolerne.

Vittrup Gl. Mejeri har også tilbudt at samarbejde med skolen om børnene, ligesom vi samarbejder med Børnehaven Regnbuen i Hundelev.

Friskolen har et godt og nært samarbejde med både borgere og erhvervsliv i Hundelev og omegn, med HUI (Hundelev Ungdoms- og Idrætsforening), med Kultur- og Fritidscentret for Hundelev og Omegn, med ungdomsklubben og med mange af området pensionister, som yder en værdifuld indsats på og for friskolen.