Forældreindflydelse

Vi lægger vægt på forældreindflydelse, samarbejde og medbestemmelse.

Vi er privilegerede, fordi alle kender/kommer til at kende hinanden på en lille skole som Friskolen for Hundelev & Omegn.

Skolens forældre får mulighed for at være med i en forældrebank og kan derigennem tilbyde at hjælpe med diverse.

Skolekredsen

Skolekredsen består af forældre og andre interesserede borgere, der ønsker at have indflydelse på Friskolen for Hundelev og Omegn.

Det er kun som medlem af skolekredsen og eller som forældre til børn på skolen, at man har stemmeret på generalforsamlingen.

Det er også kun medlemmer af skolekredsen der vælges til bestyrelsen.

Bliv medlem af Skolekredsen

For at blive medlem af skolekredsen skal du sende en besked til skolen via forsiden under menupunktet Kontakt, hvor der oplyses at man ønsker at blive medlem af skolekredsen, samt navn, adr., mail og tlf. nr.

Du vil, efter at være blevet godkendt af bestyrelsen som skolekredsmedlem, modtage en opkrævning på 100 kr. der er det årlige kontingent for medlemsskabet.

Rengøring og vedligeholdelse:

Vi har ansat dygtigt personale, som sørger for rengøring af skolen.