Overbygning

 

 

Overbygning fra august 2017

 

Der er gennem den seneste tid arbejdet med mange af detaljerne for det kommende skoleår 2017/2018. Her bliver skolens nuværende 5.- 6. klasse til 6.- 7. klasse, og dermed åbner vi den nye overbygning til august.

 

Skolens ældste elever skal fra næste skoleår have nye fag som fysik/kemi, biologi og geografi, og klassens matematiklærer Kamilla Ebdrup er linjefagsuddannet i fysik og matematik med specialisering i mellemtrin- og overbygning. Hun kommer også til at undervise eleverne i den nye overbygning i biologi og geografi.

 

Anni Andersen, der har linjefag i hjemkundskab og dansk for mellemtrin og overbygning, kommer også til at undervise i overbygningen.

 

Susanne Hviid, der har linjefag og mange års erfaring med tysk- og engelskundervisning og har været med til at starte English House i Hirtshals, kommer til at undervise i overbygningen i sprogfagene.

 

I 2018 og 2019 bygger vi videre op, så vi i Hundelev i 2019 kan have fuld

skolegang fra børnehaveklasse til og med 9. klasse.

 

 

Gallafest

 

Derfor har vi nu planlagt startskuddet til sommeren 2017. Der vil for eleverne blive afholdt gallafest torsdag 24. august, og allerede nu kan man sætte kryds i kalenderen. Vi planlægger et brag af et arrangement, hvor der er mulighed for at komme i det stiveste puds. Det vil være klassens lærere, der serverer for eleverne og i det hele taget beværter eleverne under middagen. Der vil efterfølgende være tid til hygge (og diskotek for dem, der har lyst til det), festen er efter ønske fra eleverne med overnatning i klasselokalet.

 

 

Nye elever

 

Er der nye elever der har lyst til at tage overbygningen (7. -, 8. og 9. kl.) på en skole hvor klassekvotienten ikke ligger over 23 elever, hvor trivsel og mere entens undervisning er skolens kendetegn, så tøv ikke med at kontakte skolen til en uforpligtende samtale/rundvisning.